Базен из научнофантастичног филма-Инфинити Лондон Ацрилиц Транспарент Инфинити Поол

- 2021-09-28-

Према извештајима, први светски план бесконачног базена од 360 степени на крову је имплементиран и биће изграђен у Лондону. Овај базен од 600.000 литара дизајниран је за небодер у Лондону и можете уживати у лондонском обзору из свих праваца.

Пројекат се зове Инфинити Лондон-Инфинити Лондон;
Овај пут дизајнирани базен користиће акрилни материјал уместо традиционалног стакла. Већина бесконачних базена истиче са једне стране, стварајући илузију комбиновања са водом. Инфинити Лондон је концепт бесконачног базена на крову који се протеже у свим правцима-и биће први на свету потпуно провидан бесконачни базен од 360 степени

Акрил и вода имају сличан индекс преламања, па ће укупни изглед базена бити јаснији и транспарентнији. Дно базена је такође направљено од акрилног материјала, а посетиоци хотела могу уживати у предивном погледу на небо изнад док гледају купање.

Што се тиче дизајна самог базена, нема степеништа изван базена. Уместо тога, спирално степениште се користи за издизање у води како би се обезбедио пролаз за пливаче. Како је рекао дизајнер и технички директор базена Алек Кемслеи (Алек Кемслеи): "Суочени смо са великим техничким изазовима, од којих је највећи начин уласка у базен. Решење које смо предложили заснива се на дизајну врата подморница, а додајте спирално степениште. Када неко жели да уђе и изађе, ово степениште ће се подићи са пода базена-ово је дефинитивно предња страна базена и архитектонског дизајна. Улазак или излазак из базена је као излазак из базена научнофантастични филм. Постоји чак и мали укус Џејмса Бонда!

Базен такође садржи уграђени анемометар који прати брзину ветра. Анемометар је повезан са компјутерски управљаним системом управљања зградама како би се осигурало да вода у базену има одговарајућу температуру и истовремено како би се осигурало да вода не излази на улицу испод зграде. Базен је такође опремљен иновативним системом грејања, који може ухватити топлоту система климатизације зграде, а затим користити топлоту за загревање воде у базену



КИНГСИГН АЦРИЛИЦ је специјализован за све врсте акрилних плоча, акрилне прозоре, акрилне тунеле, акрилне морске хале, акрилне акваријуме, акрилне базене, акрилне акваријуме, акрилне полупроизводе за обраду, акрилни лепљиви акрилни лепак, закривљене акрилне плоче, велике услуга уградње акрилног лима у ваги. За детаље погледајте: 0086 13370079013 (Вхатсапп/Вецхат)